Un aspect fizic de invidiat carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Un aspect fizic de invidiat? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Inesa Tiporkina Descriere: In ciuda faptului ca fiecare femeie este frumoasa in felul sau nu exista nici una care sa fie 100% multumita de aspectul sau exterior si care sa nu doreasca sa schimbe ceva. Revistele si ziarele sunt pline de numeroase propuneri unice ale celor mai diferite servicii cosmetice iar dumneavoastra nu va puteti lamuri nicicum ce metoda sa alegeti pentru a va apropia cu un pas de perfectiune. Pe de o parte este foarte ademenitor sa scapati de toate problemele cu ajutorul celei mai noi tehnologii sau al celei mai sigure diete pe de o parte – trebuie sa stiti sigur in ce consta esenta metodei sicare este nivelul de risc. Citind aceasta carte veti invata cum sa dobanditi un aspect fizic ideal.

Momentan costa 21.11 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu