Zen in artele martiale carte

carti despre sport ieftine

Cauti cartea Zen in artele martiale? Vezi cele mai bune carti despre sport, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre sport & activitati online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Joe Hyams Descriere: Reputat editorialist si biograf al marilor vedete hollywoodiene Joe Hyams a fost si unul dintre cei mai renumiti maestri de arte martiale din Occident. S-a specializat in mai multe stiluri a avut indrumatori celebri intre care legendarul Bruce Lee iar in 1969 a obtinut centura neagra la karate. Zen in artele martiale reprezinta rezultatul experientei sale acumulate in cei peste douazeci si cinci de ani de practica. Dintr-o perspectiva personala Joe Hyams dezvaluie in cele 28 de povestiri modul in care budismul Zen poate fi aplicat in viata cotidiana cu aceeasi eficienta cu care este folosit in tehnicile de lupta. El arata cum autocontrolul evitarea violentei si disciplina calitati esentiale pentru un practicant al artelor martiale va pot ajuta sa va depasiti limitele sa dezamorsati conflictele sau sa schimbati cursul unor evenimente. Aplicind tehnica sa care impleteste exercitiul fizic cu dezvoltarea mentala va veti imbunatati atit performantele atletice cit si activitatea profesionala si relatiile cu cei din jur. Din cuprins: Traiti clipa Invingeti graba Extindeti ki-ul Respiratia Zen Lasati-va dus de val Furie fara actiune Recunoasteti o amenintare adevarata Kime incordati-va mintea Mushin eliberati-va mintea Actiunea instinctiva Reduceti durerea prin concentrare Faceti din frica un aliat Viziunea plina de incredere Puterea concentrarii Artele martiale fara Zen Karate fara arme Invingeti pierzind

Momentan costa 14.42 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu